به گزارش هفت چشمه به نقل از تسنيم، بحث ورزش همگاني، توسعه آن و اهميتي که اين بخش بر زندگي مردم دارد، بر همگان واضح است و نيازي به توضيح در موردش نيست. شايد ديگر کسي در کشور نباشد که نداند توسعه ورزش همگاني چقدر به سلامت روحي و جسماني جامعه کمک ميکند، چقدر هزينههاي درمان را کاهش ميدهد و ....
صحبتهاي زيادي در اين خصوص شده و از بزرگان اين مرزوبوم گرفته تا مسئولان و کارشناسان، در موردش نظر دادهاند. وزارت ورزش و جوانان در سال گذشته و فدراسيون ورزشهاي همگاني در 4 سال گذشته مدعي شدهاند که 21 درصد مردم کشور ورزش همگاني ميکنند.
شعبانيبهار که در يکي از کليديترين پستهاي ورزش يعني معاونت توسعه ورزش همگاني وزارت ورزش حضور دارد در نشست خبري دو روز پيش خود گفته بود:« ما خودمان هم ميدانيم که همه مردم در اين آمار 21 درصدي فعاليت مردم در ورزش همگاني نيستند و اين آمار چندان معتبر نيست.»
حال سوالي که بايد از محمود گودرزي وزير ورزش و جوانان و معاون او، شعبانيبهار پرسيد اين است که وقتي وزارت ورزش اطمينان دارد که آمار ارائه شده اشتباه است، چرا آن را اعلام ميکند؟ سؤالي که در اين بين مطرح ميشود اين است که چرا مسئولان ورزش کشور به جاي اينکه راهکارهاي مناسبي براي توسعه ورزش همگاني پيدا و ورزش همگاني را مطابق قانون اساسي رايگان يا حداقل ارزان کنند، به دنبال آمار و بازي با اعداد ارقام هستند؟
نکته ديگر اينکه علياصغر مجدآرا رئيس فدراسيون ورزشهاي همگاني 4 سال پيش گفته بود که 21 درصد مردم ورزش همگاني ميکنند اما شعبانيبهار در اين خصوص ميگويد: «تا سال 92، 10 درصد مردم به ورزش ميپرداختند که اين رقم تا انتهاي سال 94 به 21 درصد رسيده است.» اين تناقض را بايد چگونه توجيه کرد؟ چگونه است که رئيس يک فدراسيون که زيرمجموعه وزارت ورزش است برخلاف آنچه مجموعه بالادستياش ميگويد، آمار ميدهد؟
مجدآرا در بهمن سال 91 هم گفته بود: چشم انداز ما حرکت به سوي ايراني شاداب، فعال و سالم تا سال 2014 با حضور 50 درصد مردم است. طبق آمارها تا چهار سال پيش شش درصد مردم ورزش ميکردند که خوشبختانه اين آمار امروز به 21 درصد رسيده است.
رئيس فدراسيون همگاني در اسفند ماه 91 گفته بود: هماکنون بيش از 21 درصد از مردم ايران در يکي از رشتههاي ورزش همگاني شرکت ميکنند.
کارشناسان ورزشي زيادي که دستي بر آتش داشته و برخي از آنها هم مشاور وزير هستند و دوستي نزديکي با شعبانيبهار و گودرزي دارند، بارها اين آمار را زير سؤال بردهاند و اساسا آن را از پايه اشتباه دانستهاند.
کليديترين بخش ماجرا اما اين است که وزارت ورزش آماري ارائه داده که خودش هم قبول ندارد حال چه اصراري است که اين آمار هر بار از سوي وزير و معاون او اعلام شود. آيا ارائه اين آمار براي اين است که گفته شود کاري انجام شده است؟ آيا بهتر نيست به جاي ارائه آماري که خودشان هم صحت آن را زير سؤال بردهاند، در عمل کاري انجام دهند؟
انتهاي پيام/